Just another WordPress.com site

Agost, 1914

La Primera Guerra Mundial acaba d’esclatar quan un grup de joves coincideix al port de Barcelona amb la intenció d’agafar un vaixell que no salparà mai. Allí es coneixen el Karl i la Glòria, que comparteixen l’espera amb el Sebastià i la Caterina, un matrimoni de joves pagesos, el Cinto, un pillastre que no coneix límits, i la Maria que somia en triomfar al món de la revista. Karl és un jove arquitecte de bona família que intenta fugir d’una vida en la que se sent atrapat; Glòria, una sindicalista plena d’ideals. Aquella llarga nit naixerà una amistat que els posarà tots a prova i que els ha d’acompanyar en aquest temps turbulents. Pel Karl i la Glòria, a més, aquesta amistat obre la porta a un sentiment molt més profund, un amor que els sorprèn i sacseja els fonaments.

Aviat, però, els dos amants s’adonen dels obstacles a que s’enfronta la seva relació. Les diferències entre els móns que habiten i la hostilitat amb que es contemplen, sembla insalvable. El pare d’ell és un membre de la recentment creada Mancomunitat de Catalunya; el d’ella, un anarquista acusat d’atemptar l’ordre públic i sobre el que pesa una condemna a mort… Tot sembla conspirar contra el delicat equilibri que sosté aquella societat. El món sencer està canviant davant els ulls de tots, i el futur resta amagat sota un horitzó ben fosc.

En aquesta època inestable, marcada per les intrigues i la guerra a Europa, només els innocents i els enamorats gosen somiar en un futur i en una vida millor. Els nostres protagonistes s’atreveixen a fer-ho… només per acabar descobrint l’elevat preu de la felicitat a que aspiren.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s