Just another WordPress.com site

La direcció d’art a Barcelona Ciutat Neutral

La ciutat de Barcelona de 1914 es el entorn on transcorre la nostra historia. L’ambient urbà i cosmopolita dels centres oficials i burgesos s’entremescla amb el món rural que penetra fins el cor mateix de la ciutat, en els mercats, els seus carrers i el seu moll…

Una ciutat en contínua transformació, buscant-se, igual que els nostres personatges. El bullici de la Barceloneta i el tràfic de pescadors, passatgers i mercaderies del port i els “tinglados”; el barri Gòtic i l’atmosfera de la part vella amb el mercat de la Boqueria com a epicentre de la vida; l’ambient del Paral·lel, amb els seus cabarets, casinos i el pul·lular de la faràndula… Els edificis modernistes de Gaudí i els seus deixebles, són els decorats on s’anirà teixint la nostra historia. Es per això que el ritme de la nostra narració també tindrà el pols de la inquietut i del bullici.

Poder mostrar la ciutat de Barcelona en aquest moment d’explosió, mestissatge, ebullició i canvi es un repte excitant. Una ciutat on visionaris apassionats troben refugi i suport. No volem quedar-nos en un simple retrat de fotografia antiga. El nostre tractament visual fugirà de la narrativa clàssica de las sèries d’època convencionals. La camera també buscarà el ritme efervescent de l’època i de la psicologia dels personatges. Per a això pensem mesclar diferents llenguatges narratius que van des de l’estètica del videoclip fins la camera en mà.

No volem tenir una mirada des de l’avui cap el passat; passat que ens ha arribat amb suficient documentació fotogràfica tota ella en blanc i negre. Per tant, el color serà una altra de les nostres apostes. I la reproducció dels escenaris es durà a terme tant a nivell de localitzacions naturals reforçades amb elements i decorats així com mitjançant reproducció digital.

Direcció d'Art - Barcelona Ciutat Neutral

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s